Σύνδεση / Εγγραφή

MDF Instruments

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Στηθοσκόπιο MDF® 767X Sprague Rappaport
Το στηθοσκόπιο MDF®767X  Sprague Rappaport είναι πέντε στηθοσκόπια σε ένα για ένα πλήρες φάσμα των διαγνωστικών εφαρμογών και είναι παραδοσιακά αξιόπιστο για την ανίχνευση εξασθενημένων ήχων της καρδιάς και φυσημάτων. Ως το πιο ευέλικτο μοντέλο στην αγορά, το κλασικό του σχέδιο επιτρέπει στο..
80,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 65,00€
Στηθοσκόπιο MDF®767 Sprague Rappaport
Το στηθοσκόπιο MDF®767 Sprague Rappaport είναι πέντε στηθοσκόπια σε ένα για ένα πλήρες φάσμα των διαγνωστικών εφαρμογών και είναι παραδοσιακά αξιόπιστο για την ανίχνευση εξασθενημένων ήχων της καρδιάς και φυσημάτων. Ως το πιο ευέλικτο μοντέλο στην αγορά, το κλασικό του σχέδιο επιτρέπει στους επαγ..
61,69€
Χωρίς ΦΠΑ: 49,75€
Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο X-LIFE
Το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο X-LIFE είναι μια πλήρως αυτόματη ψηφιακή συσκευή μέτρησης της πίεσης αίματος που παρέχει γρήγορες, αξιόπιστες μετρήσεις της συστολικής και διαστολικής αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παλμών. Ψηφιακή πίεση του αίματος για την ομαλή και γρήγορη μετρήση με καινοτόμες λειτο..
62,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 50,00€
Μετωπιαίο θερμόμετρο υπερύθρων IT-122
ΜΕΤΩΠΙΑΙΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ IT-122 Όχι πια  δάκρυα, Όχι πια  απόβλητα από καλύπτρες αισθητήριων , Όχι πια επιμολύνσεις  Η μέτρηση της θερμοκρασίας δεν πρέπει να είναι παρεμβατική και να αναστατώνει τους ασθενείς. Με την  Touch-Free  τεχνολογία, απλά τοποθε..
80,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 64,52€
Πιεσόμετρο χειρός MDF® 808 Calibra™ Pro με στηθοσκόπιο
Είτε στο σπίτι, στο γραφείο, είτε στο δρόμο, το πιεσόμετρο χειρός MDF® 808 Calibra™ Pro (με ενσωματωμένο στηθοσκόπιο) είναι ένα παραδοσιακό, εύκολο στη χρήση εργαλείο μέτρησης της πίεσης του αίματος που προσφέρει άνεση, φορητότητα, ακρίβεια, και απρόσκοπτη λειτουργία. ιδανικό για επαγγελματι..
66,65€
Χωρίς ΦΠΑ: 53,75€
Πιεσόμετρο χειρός MDF® 808B Calibra™ Pro
Το πιεσόμετρο χειρός MDF® 808B Calibra™ Pro είναι ιδανικό για επαγγελματίες υγείας σε όλα τα επίπεδα. Δοκιμασμένο πάνω από 3.000 φορές και βαθμονομημένο 5 φορές πριν την τελική του συσκευασία, είναι μία από τα πιο ανθεκτικές, ακριβείς, και αξιόπιστες συσκευές μέτρησης της αρτηριακής πίεσης σ..
60,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 48,95€
Πιεσόμετρο χειρός MDF® 848XP Medic Palm™
Το πιεσόμετρο χειρός MDF® 848XP Medic Palm™  διαθέτει μανόμετρο μεγάλης πρόσοψης και με προστασία απορρόφησης κραδασμών. Με πουάρ και βαλβίδα ενσωματωμένα στο μανόμετρο, το πιεσόμετρο συνδυάζει την απόδοση, την αποτελεσματικότητα, και την πολύ εύκολη φορητότητα Δοκιμασμένο πάν..
86,49€
Χωρίς ΦΠΑ: 69,75€
Στηθοσκόπιο καρδιολογικό Cardio-X™ MDF® 797X
Μπορεί να ακούγεται σαν μια αντίφαση. Αλλά οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ, ένα ελαφρύ καρδιολογικό στηθοσκόπιο με πολλαπλες ιδιοτητες. Μετατρέπεται σε νεογνικό - παιδικό - ενηλίκων με απλή αλλαγή του κώδωνα.   Έχει μια κλασική διπλή ακουστική απόδοση, όπως ένα Sprague Rappaport,&nb..
135,16€
Χωρίς ΦΠΑ: 109,00€
Σφυράκι MDF® 505 Taylor
Χρησιμοποιώντας τον αρχικό σχεδιασμό του Dr. John Madison Taylor , η MDF ® Instruments ανέπτυξε το MDF ® 505 Taylor Hammer για να ενσωματώσει μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργικότητα για την εκμαίευση μυικά και πελματιαία αντανακλαστικά με λιγότερο κόπο και μεγαλύτερη άνεση για τον ασθενή. ΧΡΩ..
61,38€
Χωρίς ΦΠΑ: 49,50€
Σφυράκι MDF® 515BT Babinski Buck™ Reflex
Το σφυράκι MDF ® 515BT Babinski Buck ™ Reflex είναι  5 -σε- 1, ένα πολυλειτουργικό σφυρί σχεδιασμένο για να εκτελεί όλα τα τεστ αντανακλαστικών με λιγότερη προσπάθεια και μεγαλύτερη άνεση του ασθενή, συνδυάζοντας τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά διαφορετικών τύπων σφυριών. ..
37,08€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,90€
Σφυράκι MDF® 535 Babinski
Το σφυράκι Babinski MDF® 535, το όργανο της επιλογής των νευρολόγων, πήρε το όνομά του από τον Γάλλο νευρολόγο Dr Joseph François Babinski ο οποίος είναι γνωστός για την αναγνώριση του φαινομένου toe. Αυτό το διαγνωστικό εργαλείο  συχνά αναφέρεται και ως ένα σφυρί Rabiner. Η MDF® τροποποί..
37,08€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,90€
Σφυράκι MDF® 545 Queen Square
Η MDF® έχει επανασχεδιάσει το σφυράκι Queen Square με τον νευρολόγο Dr.  Douglas Lanska για να το κάνει ακόμη πιο αποτελεσματικό για την εκμαίευση μυικών, πελματιαίων και κοιλιακών αντανακλαστικών. Αφού διαδόθηκε και πήρε το όνομά του από το Εθνικό Νοσοκομείο Νευρικών Ασθενειών στο Queen Squ..
37,08€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,90€
Σφυράκι MDF® 555 Trömner
Το σφυράκι MDF ® 555 Trömner (γνωστό και ως Tromner ή Troemner) είναι ένα ευέλικτο 3-σε-1 διπλό σφυρί τύπου reflex που έχει σχεδιαστεί για την εκμαίευση μυικών και δερματικών αντανακλαστικών σε ενήλικες και παιδιατρικούς ασθενείς. Αυτό το δημοφιλές αντανακλαστικό σφυρί εφευρέθηκε από τον Ernst LO..
56,42€
Χωρίς ΦΠΑ: 45,50€
Σφυράκι MDF® 555P Trömner HDP
Το σφυράκι MDF ® 555P Trömner Hammer (γνωστόςκαι ως Tromner ή Troemner) είναι ένα ευέλικτο 4-σε-1 διπλό σφυρί τύπου reflex που έχει σχεδιαστεί για την εκμαίευση μυικών και δερματικών αντανακλαστικών σε ενήλικες και παιδιατρικούς ασθενείς. Η εργονομική λαβή HDP δίνει στο σφυράκι ελαφρύτερο βάρος, ..
41,54€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,50€
Περιχειρίδα Βρεφική MDF®2020
Η βρεφική περιχειρίδα MDF® Latex-Free  προσφέρει κορυφαία άνεση για τον ασθενή και απόδοση. Είναι χειροποίητη για χρήση με όλα τα πιεσόμετρα MDF® και άλλες γνωστές μάρκες συσκευών παρακολούθησης της πίεσης του αίματος. Πρότυπα και Προδιαγραφές :  American Heart Association, ευ..
31,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€
Powered By OpenCart / AIMED Medical e-shop © 2021