Σύνδεση / Εγγραφή

Η εταιρεία

Η εταιρία Aimed Co ιδρύθηκε το 2010 στην Αθήνα, συνεργαζόμενη με ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού και έμπειρους επαγγελματίες ιατρικού εξοπλισμού, αποφασισμένη να διοχετεύσει  στην ελληνική αγορά πρωτοποριακά ιατρικά προϊόντα. Η εταιρία εισάγει και διανέμει ένα μεγάλο εύρος ιατρικού εξοπλισμού και προϊόντων καλύτερης διαβίωσης, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της, στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, τις ανάγκες των ασθενών και τις απαιτήσεις του ιατρικού προσωπικού.

Οι δραστηριότητές μας  απευθύνονται σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, ιδιώτες ιατρούς και κέντρα αποκατάστασης. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε διάφορους ιατρικούς τομείς όπως:

-Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας

-Εξοπλισμός νοσοκομείων - κλινικών - ιατρείων

-Συσκευές παρακολούθησης ασθενών

-Συσκευές Διάγνωσης

-Υγιεινή και Αποστείρωση

Επιπλέον διατίθεται εξοπλισμός για  κέντρα φυσικοθεραπείας  και  αποκατάστης =.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας  αποτελείται από καταρτισμένα στελέχη που έχουν να επιδείξουν δεκαπενταετή εμπειρία στο χώρο του ιατρικού εξοπλισμού, στενή συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό και άριστες ικανότητες οργάνωσης.

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση υψηλού επιπέδου αντιπροσώπευσης των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, η εγγυημένη  ικανοποίηση των πελατών μας και η  υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Η εταιρία μας Aimed Co, προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης και είναι ικανή να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε συμφωνία, σεβόμενη τις χρονικές απαιτήσεις των πελατών της.

Aimed Co Medical Equipment

Πιστεύουμε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.

Τέλος, είμαστε αφοσιωμένοι στην αυξανόμενη αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού και εφαρμογών  που υποστηρίζουμε.

H εταιρία μας συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ/1348/2004 αναφορικά με την διανομή και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων και είναι πιστοποιημένη και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ποιότητας, το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των προτύπων  ISO 9001:2008 και  ISO 13485: 2003.

 

Η εταιρία Aimed Co στοχεύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στηρίζοντας πρωτοποριακά προϊόντα.

Powered By OpenCart / AIMED Medical e-shop © 2021