Σύνδεση / Εγγραφή

Συσκευή εξέτασης στήθους Breastlight

Συσκευή εξέτασης στήθους  Breastlight
Συσκευή εξέτασης στήθους  Breastlight Συσκευή εξέτασης στήθους  Breastlight
Κατασκευαστής: BREASTLIGHT
Κωδικός Προϊόντος: Breastlight
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 μέρες
Τιμή: 103,84€
Χωρίς ΦΠΑ: 83,74€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Το Breastlight™ προσκαλεί τη σύγχρονη γυναίκα να μην αφήσει τίποτα στην τύχη! Αξιοποιώντας την πρωτοποριακή του τεχνολογία, της προτείνει να αφιερώσει λίγο χρόνο, να παρατηρήσει και να ασχοληθεί με οποιαδήποτε αλλαγή και ουσιαστικά να «γνωρίσει το στήθος» της.

Η καινοτομία του Breastlight™ επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να φροντίσει το σώμα της και να αισθανθεί υγιής, εξετάζοντας στο δικό της χώρο και όσο συχνά το επιλέξει, το στήθος της, μέσα από μια απλή και άκρως ανώδυνη διαδικασία.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απόλυτα ασφαλής και καθόλου σύνθετος, καθιστώντας τη χρήση του καθημερινή: σε σκοτεινό χώρο και ακολουθώντας τα απλά βήματα που περιγράφονται στο υλικό που τη συνοδεύει, η συσκευή εκλύει ένα ορατό, αβλαβές φως που αποκαλύπτει σημεία του στήθους τα οποία δεν μπορούμε να εξετάσουμε μόνο με την αφή ή με ‘’γυμνό μάτι’’. Οτιδήποτε παρουσιαστεί μέσα από το φως αυτό ως ασυνήθιστο ή περίεργο, οδηγεί τη γυναίκα στο γιατρό, για μια ολοκληρωμένη εξέταση μαστού και άμεση ιατρική γνωμάτευση.

Το Breastlight™ χρησιμοποιείται ως πρόσθετο εργαλείο στην αυτοεξέταση του στήθους και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αντικατάσταση της εξέτασης από το γιατρό. Οι γυναίκες που πραγματοποιούν εξετάσεις στήθους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα πρέπει να συνεχίσουν να τις παρακολουθούν, καθώς το Breastlight™ δεν είναι υποκατάστατο της μαστογραφίας.

To Breastlight  βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διαχέει ερυθρό φως μέσα στον ιστό του μαστού. Το εκπεμπόμενο φως ειναι εντελώς ακίνδυνο και φωτίζει τις αρτηρίες και τις φλέβες του στήθους. Όταν χρησιμοποιείσετε το breastlight, μετά από μικρό χρονικό διάστημα, θα γνωρίζετε την εικόνα του στήθους σας με κάθε λεπτομέρεια.Το breastlight  είναι κλινικά δοκιμασμένο με επιτυχία σε Νοσοκομεία και χρήση στο σπίτι. Η γνώριμη πλέον εσωτερική εικόνα του στήθους σας, θα σας επιτρέπει να διαπιστώσετε αλλάγες στο εσωτερικό του. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την καθιερωμένη μαστογραφία. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια αλλαγή συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να διαβεβαιωθείτε. www.breastlight.com

Σε όσες γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ότι κάνουν ότι καλύτερο για την υγεία του στήθους τους, το Breastlight™ θα αποτελέσει ένα νέο, δυναμικό σύμμαχο που θα τους προσφέρει προσωπική ευημερία και αίσθηση ασφάλειας εφ όρου ζωής!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Powered By OpenCart / AIMED Medical e-shop © 2021